Idei de amenajare pentru bucătărie mică

Camerele mici sunt puțin mai dificil de amenajat, deoarece nu aveți suficient spațiu pentru a lucra. Un truc folosit de designerii de interior pentru a deschide spațiul este acela de a folosi unități complet albe și de a picta pereții și într-o nuanță mai deschisă. Albul este o minunată non-culoare care dă iluzia spațiului. Albul va oferi, de asemenea, micii tale bucătării un aer modern. Și merge excelent cu aproape orice culoare!

Folosiți lemn

Oamenii scandinavi sunt foarte în contact cu natura. Le plac pardoselile și mesele din lemn. Lemnul adaugă căldură și textură oricărei încăperi și este un element esențial în designul bucătăriilor scandinave. În plus, nu puteți greși atunci când combinați albul cu maro sau bej.

Adăugați lumini suspendate

Lămpile suspendate sunt corpuri de iluminat extrem de utilizabile, versatile, care vin în toate dimensiunile, formele și stilurile. Sunt perfecte pentru casele cu spațiu limitat și pot face cu adevărat o cameră să apară. Puteți opta pentru o culoare crem dacă doriți să rămâneți în aceeași schemă de culori deschise sau chiar să alegeți o culoare mai închisă, cum ar fi gri sau chiar negru.

O bucătărie cu tematică complet albă se poate simți puțin clinică, motiv pentru care nu este niciodată o idee rea să adăugați o pata de culoare. Puteți face acest lucru adăugând diverse piese de mobilier colorat, cum ar fi scaune sau mai bine căutați aparate de bucătărie viu colorate. Un frigider cu mentă, de exemplu, ar arăta absolut uimitor. Prea mare? Apoi, poate un prăjitor de pâine roz sau un mixer retro roșu poate aduce acele vibrații pozitive în bucătăria mică în stil scandinav.

Aduceți tehnologia în bucătărie

Scandinavii sunt în ton cu cea mai recentă tehnologie. Luați în considerare încorporarea tehnologiei în bucătăria dvs., cum ar fi un control electronic pentru iluminat și temperatură sau un aparat de cafea inteligent. Practic, orice îți poate ușura viața. Gadgeturile inteligente vor adăuga, de asemenea, acel sentiment modern bucătăriei dvs. minimaliste mici.

Amenajare pentru bucătărie mică

Multe articole pe care le folosim în bucătărie sunt lăsate pe lateral, pe rafturi deschise sau în orice alt spațiu unde sunt vizibile pentru noi și pentru alții. Dar dacă doriți o bucătărie mică în stil scandinav, va trebui să vă gândiți la modalități de a stoca aceste articole în dulapuri. Faceți o listă de lucruri de care aveți nevoie cu adevărat în bucătăria dvs. și apoi depozitați-le undeva la vedere. Decluttering este un alt lucru care creează iluzia de mai mult spațiu.

Folositi un tapet

Dacă simțiți că bucătăria dvs. este prea „goală”, cu tot acel alb și obiecte stocate acolo unde nimeni nu le poate vedea, puteți adăuga un tapet pe pereți. Scandinavii adoră tapetele și în zilele noastre este atât de ușor să găsiți imprimeuri la prețuri accesibile, care să vorbească cu estetica dvs.

Acestea au fost sfaturile experților de top cu privire la amenajare pentru bucătărie mică. Ca și în orice alt mod, sunteți responsabil pentru asigurarea casei dvs. cu atingerea personală. Dar, cu aceste modificări de design, îți poți transforma bucătăria actuală într-un vis minimalist în cel mai scurt timp!

Amenajare pentru bucătărie mică, un articol oferit de ideidecoratiuni.ro

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *