Un proiect de casa interesant P+M – Se construieste si pe suprafete mici

Aceasta casa unifamiliala construita pe doua niveluri va fi un proiect potrivit pentru o familie care are doi sau trei copii. Casa are 4 dormitoare, living, bucatarie, 3 bai si garaj si se va putea construi pe o parcela de teren cu forma patrata si deschidere minima de 20.90 metri. Arhitectura exterioara este simpla si cocheta, peretii albi fiind decorati cu un brau gri si cu panouri din lemn intr-o nuanta naturala calda.

Designul exterior versatil va permite incadrarea acestei case atat intr-un decor rural cu mai multa verdeata cat si intr-un cartier mai aglomerat dintr-un oras.

Parterul are destul de multe camere si dependinte, cea mai mare suprafata fiind ocupat de open space-ul care are si o zona dedicata pentru dining. Bucataria spatioasa este deschisa catre dining, delimitarea spatiilor facandu-se prin barul cu scaune inalte unde se va putea lua micul dejun. Coltarul din livingroom este amplasat in fata televizorului dar si al semineului care va putea sa contribuie la crearea unei atmosfere de sarbatoare in apropierea Craciunului.

Un proiect de casa interesant

In partea din spate a casei se afla doua dormitoare care vor beneficia de multa lumina naturala datorita usilor mari din sticla securizata.  Acest nivel este deservit de doua bai, una cu cada si cabina de dus de colt aflata in apropierea dormitoarelor si un grup sanitar aflat langa intrare. Pentru depozitarea veti putea utiliza atat camara de langa bucatarie, dressingul sau partial garajul si camera centralei. Pe terasa partial acoperita din spatele casei veti putea sa luati micul dejun sau sa savurati o cafea in diminetile frumoase de weekend.

La mansarda sunt amenajate alte doua dormitoare, cel matrimonial avand un dressing unde veti putea sa puneti si o masuta de machiaj. Pentru camsasi, costume, sacuori si rochii elegante exista un al doilea dressing care are dimensiuni mai generoase. Baia de la mansarda are dimensiuni mai mari astfel ca veti putea instala o cada mare cu hidromasaj. 

Informatii generale:

Suprafata totala:  95.90 mp
Inatimea casei: 7.10 m
Deschidere minima a terenului pe care se poate construi: 20.90 m
Lungime minima a terenului pe care se poate construi: 21.60 m
Panta acoperis: 30 grade

Cote parter

Hol intrare: 4.30 mp
Hol: 8.90 mp
Baie: 1.40 mp
Dressing: 1.30 mp
Camara: 1.80 mp
Bucatarie: 11.90 mp
Living + dining: 25.30 mp
Dormitor: 13.30 mp
Dormitor: 16 mp
Baie: 7.30 mp
Camera centralei: 14.60 mp
Garaj: 18.90 mp

Cote etaj mansarda

Hol + scari: 7.60 mp
Baie: 8 mp
Dormitor: 14 mp
Dressing: 1.70  mp
Dormitor: 18.40 mp
Dressing: 5.50  mp

Un proiect de casa interesant oferit de IdeiDecoratiuni.Ro!

Un proiect de casa interesant

You may also like...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *